3 Juli 2013

Dåligt bloggande nu igen, skyller på att vi flyttat och sedan har dagarna blivit helt fyllda och bloggen har hamnat lite åt sidan.

Vi flyttade som sagt i helgen till Täby, så P's mamma och pappa kom ner och hjälpte oss (tack så himla mycket!)Tror vi borde öppna en flytt firma snart så många gånger som vi flyttat och går bara snabbare och snabbare för varje gång. Vi va nästan helt klar innan vi skulle åka iväg och kolla på P's match i lördags. Vi tog då en liten paus för att se den så vi mötte upp p's bror och hans fru och vilken match! P blev utsätt till matchens lirare och dom vann matchen. Efter matchen åkte vi hem till våran nya lägenhet och åt tacos och drack vin så trevligt.

På söndag åkte Christina och Håkan hem igen så vi fixade klart de sista och sedan fick vi besök av två av mina arbetskollegor. Dom kom med en blomma och en födelsedags present. Så fina människor dom är tack snälla ni. När dom åkt bäddade P ner mig i soffan och jag somnade direkt och när jag vaknade sedan hade han gjort middag och tänt ljus, blev så glad underbara du.

I måndags va det dags för jobb igen och efter jobbet följde jag med Denise, jossan och Irene på Sats gym. Sjukt roligt att vara på gym men va på tok för hungrig för att kunna köra ett riktigt grisig pass men känner ändå av träningsvärk idag (läs onsdag). Kommer med största sannolikhet binda upp mig där efter sommaren och det kommer bli mer gym då.

Tisdag va det kortdag på jobbet så gick hem efter jobbet och åt med P som va hemma sedan vilade vi en stund för att sedan åka bort mot kyrkbyn. Han för träning och jag skulle passa en liten söt vovve. Blir så sugen på att skaffa en men det får vänta ett bra tag. Blev ett spontant besök från Jenny och Fredrik igår också då dom åkt hem från Nyköping upp till Stockholm för att kika runt lite alltid lika roligt med besök. Vi åkte och åt på en restaurang i kyrkbyn och handlade sedan med oss lite gott för att åka hem till oss och kolla på film. Filmen slutade inte fören klockan tolv så blev väldigt sent men så fort dom åkt så hoppade vi i säng och somnade. Idag ska jag försöka träna och städa lite hemma då det blev lite hårigt efter lilla orre borre. Va så roligt att få träffa vovvsingen igen. Gos hunden.
Idag när jag kom hem luktade det grillat och mycket riktigt så stod min älskade och grillade. I ugnen hade han rotfrukter, blev bortskämd idag igen, underbara du! Efter middagen hjälpte jag honom med lite jobb och nu ligger vi och kollar på film samtidigt som P jobbar och jag kikar runt lite på internet. Nu är det bara två dagar kvar med jobb sedan är det semester och som jag längtar. Pirrar i magen och känner mig nästan lite nervös för att komma hem och träffa alla som jag saknar så sjukt mycket.


RSS 2.0